He won't tell you his planHej! Igår sov Louise, Nina och Anna över så vi kollade lite på Grey's Anatomy. Idag blev det en sväng till stallet och sen var jag också på julskyltningen. Och jag måste bara berätta att jag har checkat av första vurpan på isen idag. Man glömmer liksom bort hur ont det gör varje gång. Så nu ligger jag här på soffan med min sargade kropp och tycker synd om mig själv. Då är det tur att jag har en mamma som vet precis vad som kan göra mig glad igen. Julmust såklart.

Nästa problem då; skolan. Pallar bara inte med den nu, vill bara sova och sova och sova. Skulle verkligen behöva ta igen lite missade sovtimmar känner jag. I lördags vaknade jag nämligen klockan sex, planen var ju att jag skulle till Skellefteå men Nina som skulle följa med mig försov sig och missade bussen... Missade en underbar sovmorgon helt i onödan. Tack Nina! <3


Those Christmas lights light up the street


Tänkte bara visa lite av vårat julpynt som åkte fram idag. Vi tjuvstartade lite men det är ju faktiskt första advent i helgen. Nu ska jag fortsätta pysslet så vi hörs sen!

We never sleep, never get tiredCanon EOS 500D + Canon EF 50mm f/1,8 II

Sitter och kollar tv och lyssnar på musik med datorn i knäet. Ska snart bege mig mot köket för att göra mig lite lunch sedan får jag nog ta och hitta på något, kan ju inte sitta i soffan hela dagen heller.

You shoot me down but I won't fall


Lite bilder från förra helgen om jag inte minns fel, inte de bästa kanske men har tyvärr inget bättre att visa.

Hej på er! Sitter i soffan och ser på idol, känns som länge sedan. Min favorit måste jag nog säga är hon i blont hår, kommer inte ihåg vad hon heter...

Tja imorgon bär det nog iväg till Skellefteå med Louise tror jag. Måste köpa lite kläder känner jag! Hörs!


You were searching for release

Hejsvejs! Idag mår jag verkligen inte bra! Jag är förkyld, har ont i halsen, feber och jätteont i bihålorna. Det är ju typ ett skämt, jag var ju hemma i förkylning för bara någon vecka sedan. Jag måste ju ha världens sämsta immunförsvar ever!
Vi får se om jag far till skolan imorgon eller på onsdag. Åh, jag kommer att bli så efter med skolarbetet!
Jaja, har liksom inget mer att säga, så jag bjussar på en superfin låt istället. Den är med i Eclipse.

Victoria's secretTänkte bara snabbt visa upp mina nya body mists från Victoria's secret. Den lila luktar av Cherry Blossom, Peach & White Jasmine. Inte för att jag vet hur något av det ska lukta(förutom persika då), men jag gillar den. Den rosa luktar Casaba Melon, Plum & Freesia, denna luktar nog snäppet godare än den lila och är min favorit tror jag. Eftersom det inte är parfymer utan body mists så luktar de inte lika starkt vilket jag tycker är bra för jag får lätt ont i huvudet av för tunga parfymer. De här luktar bara lätt och fräscht, perfekt att ha till vardags!

We'll do it all, everything, on our own

Hej! Jag vet att jag inte har skrivit här på länge, men jag har inte haft något speciellt att skriva om. Har egentligen inte det nu heller men jag kör på ändå.

Den här veckan har varit härlig men alldeles för kort. Egentligen har jag inte gjort så mycket men ibland kan det räcka med att bara sova och inte göra någonting alls för att må bra. Mäste bara säga att detta lov var välbehövt!

Igår sov Nina och Louise här hos mig. Vi hade ett Twilight-maraton och såg alla tre filmerna! Jag brukar inte kalla mig själv för en Twilight-nörd men alltså tyvärr måste jag nog medge att jag är det. Sorgligt men sant. Jag längtar såå tills Breaking dawn har premiär! Trots att det är femtonårsgräns (vilket jag tycker är fjantigt) så kommer jag nog att försöka smyga mig in...
Hörs!