Vintern är härCanon EOS 500D + Canon EF 50mm f/1.8 II

Hej hej! Idag har jag varit en riktigt glad typ hela dagen, undrar ni varför? Kolla ut genom förnstret! Det är vitt, vitt, vitt av all snö. I love it!

Dagen började med att jag satt lite vid datorn och sådär. På eftermiddagen blev jag less och tog mitt pack och gick ut. Detta resulterade i bilderna ovan. När jag var som mest fokuserad och stod som ett miffo i en buske med kameran tryckt mot ansiktet och lyssnade på hög musik (mitt sätt att hålla björnar och arga älgar borta) kom det ju såklart en gubbe springande på spåret. Först hörde jag bara tunga steg bakom mig och vände mig skrämt om. Hehe jag tycker att det är lite pinsamt då man möter någon när man fotar, kanske lite konstigt eller vad tycker ni?

Inväntar John BlundDagen bjöd på en resa till Skellefteå. Jag köpte bland annat en ny vinterjacka eftersom min tidigare inte hållit måttet. Jag såg också bio, det fick bli "The three musketeers". Mest för att det inte fanns så mycket annat bra på bio och sen så ville pappsen se den...

Well, well nu ska jag ta en sista tekopp och sen ska jag väl kolla på någon serie innan jag lägger mig, är helt slut så det är inte helt säkert att jag ens orkar det. Peace out!

You better run, better run faster than my bulletHey, what's up? :) Här är det sådär, var hemma från skolan idag, mådde inte inte het hundra imorse. :/
Eftersom jag inte kunde göra något vettigt idag så har jag bara spenderat den här delen av dagen med att se film och sitta vid datorn för att ta igen på lite missade avsnitt av alla de serier som jag följer.
Förresten, är det inte någon som råkar ha en iphone 4 som bara ligger hemma i sin förpackning och skräpar? Hehe :) Jag kan ta den i sånna fall....

Tja hade inte så mycket mer intressant att berätta. Tjao!

Everything dies, baby, that's a factHejsvejs! :) Det blev en halv dag på skolan idag eftersom att jag hade ont i huvudet och bara kände mig hängig. Min tanke då var att ta igen med lite skolarbete men det sket sig totalt... Har istället suttit och dreglat framför datorn då jag kikade runt på lite kläder och annat.

Nu ska jag gå ner till kladdkakan som väntar på mig i köket och bänka mig framför tvn. Fint avslut på en annars väldigt trist måndag. Tjo!

Filmtips: Insidious

Igår såg jag en hårresande film med Thomas och Malin! Den heter Insidious som jag tror detyder illvillig. Superläskig var den i alla fall. Helt klart sevärd om du vill skrämma upp dig själv lite.


Om det ändå var så enkelt
Idag bjussar jag på en bild på en av mina underbara tjejer, ska vara med henne imorgon om allt går som planerat. Mys!
Har nu städat, jobbat med lite skolarbete och längtat efter nya kläder. Min garderob känns bara så...USCH...
Ingenting är snyggt, skulle inte sitta fel med en rejäl uppdatering.
God natt! <3

Let me sing you a lullaby

Nu är det en skuldmedveten tjej som skriver. Man skulle kunna säga att det har varit torka på bloggen ett bra tag nu. Men nu ska det bli andra bullar!! Nej men jag ska ta och skärpa mig, ska försöka skriva ett inlägg om dagen... Vi får se hur det går men jag ska göra mitt bästa, lovar.

Idag har det inte hänt så mycket, det har varit en helt vanlig skoldag. Eller tja jag var ju på volleyboll idag, det verkar kunna bli kul. Men det hade varit så mycket roligare om man hade kunnat spela...

Nu ska jag dra mig till kojs. Är så hilma trött så det får bli en tidig kväll för mig idag. Det blir väl nägot avsnitt How I met your mother innan jag somnar om jag orkar hålla ögonen öppna det vill säga. Peace out!

Har tyvärr inte orken att leta fram någon najs bild så ni får klara er utan idag.


Tears don't mean you're losingSådär, nu är det lite ny stil på bloggen. Det to glite tid eftersom att jag dels inte riktigt kan det där med bloggdesign och sen så har jag en konstig dator som stängde av sig två gånger medans jag höll på med den så allt det jag hade gjort försvann. Skulle inte sitta fel med en ny dator. Hehe :)

Ska nu dra mig nedåt för en kopp te och sedan ska jag nog ta itu med lite skolarbete.

Jag gav dig en chans, men det tog mig ingenstans.Dessa fina shorts damp ner i brevlådan någon gång i augusti tror jag. Men jag hann tyvärr inte använda dem innan hösten kom så jag visar upp dem här istället. De kommer att användas flitigt nästa sommar!

Ska sitta och styla om bloggen nu så tro inte att jag har lost it om ni kollar in här den närmsta timmen. :)