I wish I could tie you up in my shoes


Bild från i somras.

Dealing with a heart that I didn't break


Sitter och kollar på Top Model just nu. Följde Louise hem idag och hände där ett tag tills vi for iväg och tränade på Walk In. Det var väl ganska kul men vi får se om jag ska fortsätta träna där. Är inte riktigt säker...

Det blev inte ett särskilt långt inlägg idag men jag är så trött just nu att jag inte orkar. Blir nog en tidig kväll skulle jag gissa. Ska gå ner och hämta ett äpple eller något innan pausen är slut. Sleep tight.

Can't deny that I want you but I'll lie if I have to


So close but still, there's no way that you could be any further away than this.

Ännu en måndag har gått, känns som att veckorna bara susar förbi. Snart är det väl skolavslutning... Fy, längtar inte alls. Hur som helst den här dagen kändes inte bra alls. Har ont i kroppen och vill egentligen bara lägga mig i sängen och sova ett år men icket. Har varit sjukt tillräckligt nu.

Var med Louise i helgen och körde bl.a skoter, vi skulle egentligen fara iväg och träna men det blev inte av. Får se om det blir till veckan istället.

Okej, har inget mer intressant att berätta om min dag eller så. Bye!

Gammal bild, ny redigering

Före (utan redigering):


Efter:


Har haft lite att göra idag, därav detta inlägg...

And I'm a goddamn fool but then again so are you


Åh, kan det inte bara bli sommar nu?


I wish I could record my dreams and watch them later


Åh, finns det något finare än svartvita bilder? (Bilder från weheartit)

Sitter här förkyld och eländig som jag är och hoppas på bättre tider. Kul fredagskväll det här blev... Nej nu ska jag inte klaga, jag trivs bra här i soffan med allt snorpapper.

Okej, det här blev inte ett så spännade inlägg. Kanske för att det är så min dag sett ut.Baby we were born to run


Bjuder på denna bild tills vidare...

Det har varit lite torrt på fotofronten här nu ett tag. Det kanske inte har märks så värst på bloggen men jag har typ inte varit ute och fotat sen innan jul... Det ska jag se till att ändra på, ska nog ut i helgen. Tror att det skulle bli fint väder då.
Är så avundsjuk på Anna. Hon ska till värmen och ha det bra. Kommer att sakna dig massor.

Ska ta och göra mig lite käk nu och kanske kolla på lite tv. Hare!

Hello world hope you're listenin'. Forgive me if I'm young, for speaking out of turn.


Lite dålig fokus & bild meen...

Okej, jag sov hos Louise och Nina i helgen. Det var kul men nu är jag rätt sliten med tanke på att jag bara har fått sova några ynka små timmar. Tror inte heller att jag kommer få några många fler då jag ska upp tidigt för skolan imorgon. Kul.
Försökte därför pigga upp mig själv med kroppsskrubb och hårinpackning så att jag känner mig någorlunda fresh. Bye!

One day I know I'll feel strong again.


Snart är det alltså helg igen. Har längtat som tusan! Är det bara jag som är skoltrött? Ska som sagt hänga med tjejerna heela helgen.

Okej, nu måste jag skärpa mig. Imorgon är det prov och jag har nästan inte pluggat någonting alls. Sitter här och förösker intala mig att jag tänker bäst under press. Förmodligen den största lögnen som finns... Ska göra det nu. Ha en bra kväll allesammans!

You can be addicted to certain kind of sadness


Okej nu har jag bytt header igen. Blir ju aldrig helt nöjd men jag tycker att sådana med cirklar är himla fina ju... Vilken tycker ni är finast? Den som jag har nu (tryck f5 för att se den) eller den med trianglar?

Idag var det en ganska soft dag på skolan, mina tisdagar är oftast så. En av veckans bästa veckodagar om man frågar mig. Hur som helst, det var ju ingen vanlig tisdag idag ju! För er som missat så var det alla hjärtans dag. Men jag kunde inte äta all god choklad och sånt pga mitt godislöfte... Tungt.

Nu hade jag tänkt gå iväg och sätta mig framför Top Model Sverige med en tekopp så god natt allesammans! Och glad alla hjärtans dag! <3

Feet don't fail me now


Bild av moi från i somras. Typ världens sötaste valp.

Oj, länge sen sist nu. Det har varit mycket att göra så jag har inte haft tid (läs: ork) att skriva något. I helgen var jag med Louise, vi hade planerat att åka skridskor men då såg vi att planen inte var uppskottad och vi överskattade nog vår styrka för  det tog sisådär en timme att skotta upp en pyttedel av planen. Vi orkade inte åka skridskor efter det, vi blev så trötta.
Till helgen ska jag, Nina, Louise och Anna sova på stallet. Det kommer att bli supermysigt!

Sådär, nu var det sagt. Vi har ett stort historiaprov på fredag så jag ska plugga lite nu. Hörs!


I'm just sitting here watching the wheels


En bild från i slutet av sommaren/början av hösten. Vet inte vad jag skulle göra utan er tjejer, ni är bäst! <3

Whatever you do, don't let go.


Hej världen, händer? Jag stannade hemma idag också, känner mig fortfarande inte frisk och sen så lockade det inte direkt att gå ut i -35! Det är galet kallt ju! Min dag har spenderats framför photoshop med en tekopp i handen. Kul fredag... Vad gör ni ikväll?

Just det, nya headern. Vad tycks? Är inte jättenöjd men den får lov att duga...

Such great heights


Mådde verkligen inte bra idag så jag åkte hem mitt på dagen typ. Har jätteont i halsen och känner mig alldeles febrig. Missade därför ridningen vilket jag är superarg över! Resten av dagen har jag druckit te, tittat på tv och suttit vid datorn. Började på en ny header i brist på annat att göra. Den blev inte så bra som jag hoppats men den får väl duga. Ska fortsätta med den imorgon för nu orkar jag inte kolla på denna dataskärm längre. G'night