New in

Köpte lite smått och gott i stan i fredags. Typ nagelfilar och sånt. Anyway, läppstiftet kommer från Makeupstore och är i färgen Peachy. Ni kan nog inte förstå hur besviken jag blev när jag kom hem och insåg att det ser rött ut. I butiken såg det ut att vara i en mer ljusorange ton. Antingen tog jag mina tjocka fingrar det från fel "rad" eller så blev det bara en annorlunda ton i lamporna där. Extra jobbigt blev det eftersom att det kostade hela 170 spänn. Det tog ont i min tunna lilla plånbok kan jag säga. Åh, typiskt mig...
 
Ännu en besvikelse fick jag då jag skulle pröva torrschampot samma kväll. Dum som jag är luktar jag såklart inte på det innan jag köper det. Jag hade nämligen hört från många att det skulle lukta underbart gott. Men jag tycker mest att det luktar lite.....manligt eller hur jag ska säga. Som tur är kostade den under hundralappen.
Hoppas jag har lärt mig en läxa nu....

I'm up in the woods, I'm down on my mind

 

I'm just a dreamer but I'm hanging on

Halloj! Galet länge sen jag uppdaterade här sist. Jag har legat på latsidan och inte haft någon motivation till att göra någonting alls faktiskt. Men nu är jag peppad och tänker hålla igång här. Mycket tråkigheter har hänt sen sist, inte för att det haft speciellt mycket med mig att göra men man blir ju liksom nedstämd ändå.
 
I princip alla är bortresta just nu eller ska bort snart så jag känner mig sjukt ensam och göralös. Måste ta tag i det här och göra något vettigt istället för att bara lata mig framför datorn. Kanske jag ska börja träna igen? Haha Har inte gjort det sen skolavslutningen...
Kram på er! ♥
 
 
 
 

'Cause he'll always be a fool at heart

Fotade min fina syster ikväll.
 
Hej på er! Har inte haft tid att blogga eftersom att ett av fölen som är här på bete har blivit halt och jag har tagit hand om henne. Jag orkar inte berätta allt som hänt kring det, men imorgon ska jag mest troligt följa med henne till veterinären. 
 
Annars då? Jo, jag känner mig sjukt trött och sliten. För att toppa det är jag även snuvig. Jag misstänker att det är min pollenallergi som slagit till. Känns ju sådär... Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se om inte en natts sömn gör saken bättre. Sleep tight!

Darkness is all you'll ever know if I don't love you more

 

It's time to reconcile

As I walk into the darkness I'll be lost,
If I try to stay the light will show my false.
 
Förlåt för att jag inte har uppdaterat på länge men jag har helt enkelt inte orkat. Har faktiskt knappt suttit vid datorn alls de senaste veckorna. I helgen medans alla andra varit ute och festat har jag bott hos Anna. Har inte gjort något vettigt alls, vi har bara ätit, sett film och varit med hästarna. Det är typ det enda jag gör nu på lovet. Men jag klagar då inte!

I'm in love with the thought of you

Hej mina fina! Anna sov hos mig i helgen och vi har hunnit med en del. Har ridit ut med hästarna i det vackra vädret, sett film, jobbat ihop pengar åt stallet och såklart frossat godis. Filmen vi såg heter War Horse, har velat se den väldigt länge men av någon anledning aldrig gjort det. Hoho, det gräts en hel del kan jag säga!