I can see right trough you now


Something gets to die when something lives

Gullungar!

If you knew my story word for word, would you go along with someone like me?

Hej på er! Fick hem ett paket med smycken igår som jag väntat i evigheter på. Som om inte det räckte fick jag även ett paket fylt med hästgrejer idag så jag mår bra! Annars har jag inte gjort mycket alls, typ varit med hästarna och så. Det är bara en sak som stör mig, Det är snart Juli och jag har inte badat än! Hur sjukt är inte det? Måste nog ta ett dopp med Anna i helgen. Äsch, hade inte mycket mer att säga... Kram!

Who I am, who I'm not, who I want to be


Wash away all the emptiness and pain

Det var någon som ville att jag skulle visa upp mitt smink här så då gör jag det! Jag har ju redan visat er min BB-creme så det kändes lite onödigt att göra det igen. Till vardags orkar jag inte använda så mycket smink, lite mascara och ögonbrynsskugga bara. Mascaran heter False lash effect FUSION och kommer från Max Factor. Det måste vara den bästa mascaran jag prövat någonsin. Älskar den! Ögonbrynsskuggan kommer från Make up store och heter Tri Brow eller något sånt. Gillar även den eftersom att den inte blir så skarp. (Förlåt om det ser skitigt ut.)
Det var också någon som undrade varifrån jag beställt mina Lita. Jag beställde dem på den här sidan. De skickade hem skorna snabbt pch enkalt så jag kan inte säga annat än bra saker om dem.

Lovely summertime

Åh, nu börjar man äntligen få lite sommarkänsla. Hoppas att det fina vädret håller i sig ett bra tag framöver!

Hejhopp! Har hängt med Louise och Olle i stan idag. Som alltid hade jag väldigt kul med dem! Hittade dock inte allt jag sökte efter så jag får försöka leta efter grejerna på annat håll.

This one's a fighter


Dessa söta små krabater bor nu utanför mitt fönster. Dör lite varje gång jag ser dem! Helt sinnessjukt söta och keliga!

Hello guys!
Förlåt att jag inte har bloggar på typ hur länge som helst! Min hjärna har inte haft tid att tänka en tanke på någon blogg. Istället har jag som ni ser tillbringat i princip all min vakna tid ute hos hästarna. Sammanlagt är det hela 6 stycken så jag har att göra. Fine by me!

Har även hunnt med ett besök av min fina storasyster som jag får träffa allt för sällan. Bra start på sommarlovet måste jag säga! Lite mer än nio veckor kvar innan jag tvingas börja nian. Känns helt stört att jag snart går på gymnasiet. Det känns som igår jag gick igenom kosmos korridorer för första gången och gruvade mig inför första skoldagen av sjuan.

She was blinded by the light


Just like a miracle


Jag måste bara passa på att tipsa er om den här krämen eller vad man nu ska kalla den. Den har ju verkligen allt! Den täcker eventuella ojämnheter och sånt i ansiktet men känns inte ändå inte alls som en foundation. Efter att ha använt den i någon vecka nu så har min hud blivit jättelen ochjag har fått en mycket jämnare hudton. Förut hade jag väldigt fnasig hud i ansiket men det är typ helt borta nu. Skulle jag gå utan den, concealer eller foundation skulle man knappt se någon skillnad förutom mörka ringar under ögonen. Haha blev nästan lite reklam här men den är faktiskt superbra!

When the daylight bends, I'll follow you wherever you go


I'm getting tired and I need somewhere to begin


Halloj! Idag har det varit en rätt långtråkig dag på skolan. Ska jag vara ärlig känns det lite meningslöst att vara på skolan de här sista dagarna. Vi gör ju ändå ingenting, så varför kan de inte bara ge oss lov nu direkt? Imorgon är vi lediga från skolan så jag ska sova ut ordentligt och sen dra till stallet. Sen på kvällen väntar ett avsnitt av Grey's Anatomy som jag misstänker kan bli riktigt tragiskt. Men ikväll ska jag gotta mig med min Ben & Jerry's.

I wish I could tie you up in my shoes and make you feel unpretty too


Du är så vacker min fina!

Hej! Har just fikat med farmor och farfar. Det var ju som sagt konfa idag, jag fick mest pengar i present vilket inte sitter helt fel. Som jag skrev tidigare så har jag ju lite ont om pengar men jag tror att jag ska försöka spara det mesta till något jag verkligen vill ha.

Ikväll kanske jag ska vara med Louise, det blir nog att se Big Brother och MTV movie awards om jag orkar. Hörs!

En dröm om ett liv som är mer än såhär


Dessa godingar blev mina i tordags så nu är jag fattiglapp. Jag har aldrig provat ett par skönare klackar! Det enda dåliga jag kan komma på med dem är att de stinker bensin just nu men det går väll över skulle jag tro...

Igår var jag på stallet efter skolan och red Basse som skötte sig superfint! Sen kom jag hem och tog det lugnt, frossade mat och sådär. Som vanligt då! Just därför ska jag snart fara ut och träna. Ikväll ska jag nog se någon skräckis och imorgon väntar konfirmation i det tråkiga vädret. See you!