Du är snabb som ljus men kommer aldrig härifrån


Hej på er! Har nyss kommit hem från skolan och sitter framför Top Model med datorn i knäet. Inte likte vackra de är alltså! Tror att ett spännande paket kommer med posten imorgon. Visar nog upp det här då...

The end is never right


Hej på er! Hade en betydligt bättre dag idag. Nu ska jag ner och äta och sen är det typ dags att fara in till Malå på ett disco som min klass hjälper till med. Får se hur det blir...

Jag orkar inte slåss, det är bortom min kontroll

Jag blir förvånad av hur mycket folk egentligen kan såra en. Man tror att man står varandra nära tills allt en dag vänds uppochned. Det gör så ont men jag vet att om du inte ens bryr dig så är det ingen idé. Jag tänker inte lägga ner tid på någon som inte bryr sig ett piss.

Happy birthday!

Sitter hemma och jobbar med svenskan men jag vill bara passa på att gratta kära Anna. Hoppas att du får en superdag darling! Puss


None of it was thanks to you


Orkar inte skriva om min dag eller något. Jag är alldeles för satans arg. På riktigt, jag brinner snart upp.

Let it break your day


Halloj! Sitter här lite smått skamsen och ber åter igen om ursäkt för dålig uppdatering...  Den här gången lovar jag att jag ska bättra mig! Var på konfaläger från torsdag till söndag och hade det riktigt trevligt. Sov inte mycket, alldeles för lite faktiskt så nu är jag supertrött.

Det här vädret alltså! Jag blir så glad i själen när det är ljust ute och snöfritt på backen. Hoppas att det håller i sig länge! Vi hörs!

Holocene


Vad som helst utom verkligheten


Säg hej till min nya älskling! Förstår inte hur jag kunde stå ut med min förra telefon...

Länge sen sist nu, men jag skyller på att jag inte har några bilder att visa för hur kul är det med bildlösa inlägg? Anyway, sitter här och tråkar på. Har verkligen inget att göra så jag söker igenom en massa gamla minneskort och så för att hitta någon okej bild som går att redigera. Ha en fin kväll allihopa!

Hiding under covers with no one else to blame


Bild-repris i brist på annat...

Halloj! Sitter här i min ensamhet och drömmer mig bort till sommaren. Jag har säkert sagt det förr men jag tror verkligen att det kommer bli en grym sommar. Åh, om ändå all snö kunde försvinna! Det känns verkligen inte som att det är juni om dryga månaden. Fy.

Nej, nu ska jag nog ta och hitta något att ha på mig imorrn, annars blir det bara stress. G'night!

They tell you to be yourself, then they judge youHej allesammans! Var en helt vanlig, tråkig måndag idag. Efter skolan gick jag till gymmet och tränade ett tag. Väl hemma fastnade jag framför Grey's Anatomy och blev tvungen att ta fram nästa avsnitt när det som gick på tvn tog slut. Förmodligen den bästa tv-serien som gjorts. Nu ska jag gå ner för att äta något innan Big Brother börjar. Kram!

If someone's supposed to understand me it should be you


Har verkligen inga intressanta bilder att visa.

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på länge. Ska bli bättre, lovar! Just nu har jag inget för mig egentligen, ska på ryttargala ikväll med tjejerna så jag väntar bara på att tiden ska gå. Jag har som väntat, lite smått pank över jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig men det löser sig nog...