None of them understands

Riktigt kass bild från underbara London.
 
Åkte till Lycksele med skolan idag och kikade runt lite på gymnasiet där. Var inte sådär jättekul direkt. Har faktiskt en riktigt jäkla dålig dag idag så det hade nog inte spelat så stor roll vad vi gjorde ändå. Ska käka nu men sen får jag se om det blir att fara till stallet eller fara ut och gå. Beror helt på om jag får skjuts av mamma. Vi hörs!

The best is yet to come


Nothing lasts forever, darling

Tjenixen! Har varit i Arvidsajur med skolan idag. Vi kollade runt lite på skolan och så. Åh, jag får en sådan otrolig ångest över gymnasiet. Jag nog ungefär vad jag vill gå men inte vars... Just nu lutar det åt Samhälls med  inrikting medier, information och kommunikation i Skellefteå men kanske med första året i Malå. Men då vet jag inte hur jag kommer att ha tid med Manne... Som sagt, ÅNGEST.
 
Hursomhelst, nu ska jag kika lite på någon dokumentär om första världskriget. Ganska bra faktikt...

With those bittersweet melodies

I den skönaste tröja jag någonsin haft.
 
Hur mår ni idag? Själv så har jag inte mått sådär super direkt. Hade sjukt ont i magen på förmiddagen men det värsta verkar ha gått över nu. Har hört att det är några med magsjuka nu också, och som den hypokondriker jag är så mår jag automatiskt lite illa... Fyfan, magsjuka är det värsta jag vet! Spyr av bara lukten. Hu!
 
Nä, nu ska jag inte prata spya. Vet faktiskt inte vad jag hade tänkt prata om egentligen men jag kommer väl på det någon annan gång. See ya'!

What if all your dreams came true?

Would you then finally be happy?
 
Hej alla underbara! Har precis kommit ut ur duschen och sitter och myser i sängen. Skola imorgon då... Helgen gick som vanligt alldeles för fort och inte heller fick jag något vettigt gjort. Lite skönt ändå. Till veckan kommer som utlovat mitt HP-inlägg. Ja, ni läste rätt. Efter många utskällningar från Louise har jag faktiskt tagit till mig dem och nu lovar jag att bli bättre på att blogga! Ungefär ett om dagen ska jag väl kunna fixa?
 
Sådär, med ett otroligt gott samvete ska jag nu gå ner och göra mig några koppar te innan jag går och lägger mig, för det är jag värd. Sov gott!

On the streets of London

 Where I like it best.

But in this twilight our choices seal our fate

"Every mountain is unclimbalbe until someone climbes it and so is every ship unsinkable until it sinks."

Left a clouded mind and a heavy heart

Fina, fina syster.
 
Okej, 1:a november idag. Hur sjukt är inte det? Tiden går så jäkla fort. Jag hann knappt med hösten i år. Åh, jag är redan less på snön. Kommer aldrig att orka med ett drygt halvår med blöta skor och frusna händer. Jag avundas de som bor lite längre ner i Svergie och fortfarande har bar backe iallafall.
 
Anyway, sitter i sängen i mitt rum och lyssnar på bästa Lykke Li. Hon är ju bara för grym alltså! Egentligen så borde jag jobba med lite skolarbete men jag orkar bara inte. Jag är fortfarande helt slutkörd efter mitt träningspass i källaren. Tränade till Nike's app som för övrigt är hur bra som helst. Sjukt jobbigt!
 
Ska snart kila ner till köket och göra lite middag. Ha en fin kväll allihopa!

Sorg.

Jag har så svårt att förstå hur våran värld kan vara så orättvis. Vissa gör allt som de ska men tvingas ändå lämna ifrån sig livet. Ett liv de knappt ens hunnit börja leva. Vi tänder ljus och tänker på dig här nere Didrik. Vila i frid♥