And I'm worried that I blew my only chamce

Har just bäddat ner mig under täcket och jag tänker minsann ligga här ett bra tag nu. Iallafall tills det är dags att bege sig till stallet med Anna...
 
Jag vet att uppdateringen här har varit riktigt illa nu ett tag men det kommer att bli bättre nu under höstlovet, lovar! Kram!

In the dark I have no name

Well hello! Sitter just nu i sängen i mitt rum och ser tv men ska snart springa ner och göra mig lite te. Stannade hemma från skolan idag, mitt öga ömmade sjukt mycket och var alldeles igensvullet. Helt ärligt, jag såg ut som värsta monstret...
 
 Men alltså det här vädret... Vad hände? När jag vaknade imorse och tittade ut genom fönstret så kändes det som att jag hade sovit i flera månader och vaknat upp i typ januari! Fy, vill inte ha vinter ju. Det är bara mysigt där vid jul men annars får det gärna vara. Jaja, vad kan man göra? Ha en fin kväll allihopa!

A stoic mind and a bleeding heart


A constant reminder

Åh, vad jag längtar tillbaka...

Do you remember the scars I showed you, the stories I told you?

Vacker som få!
I lördags firade jag 14-årsjubileum med denna fina tös. Vi frossade glass framför Harry P och hade det allmänt fint.
Hon känner mig verkligen utan och innan. Även när jag är konstig och jobbig så finns hon där och jag känner verkligen att jag kan vara mig själv till hundra procent med henne. Jag är så glad att jag har henne som min vän för en finare är svårt att hitta. Puss!

All I knew was steeped in blackened hopes

Känner mig sjukt sliten idag. Jag och Anna hade ju jour på stallet i helgen och jag kände mig rätt så slutkörd på söndagen. När jag kom hem så visade det sig att jag hade feber. Stannade hemma från praoen och har typ legat och sovit ända fram tills nu. Ska gå ner och se vad som finns på tv och kanske äta nått. Ha det fint!

Loving the nick of time

Hej på er! Kom hem från Malå för någon timme sen. Hör och häpna gott folk, jag som är typ världens lataste människa har tränat! Jag har faktiskt varit rätt så duktig och sprungit varje dag i typ en vecka nu. Haha, detta är stort för att vara jag! Jag känner att jag är lite less på att alltid vara så dåligt tränad men nu ska det bli en änding på det!
 
Ska pallra mig iväg till köket och göra mig lite te sen mysa ner mig i soffan framför lite X-factor eller något sånt. Känner jag mig själv rätt så är det där jag kommer att spendera resten av min kväll... God natt allihopa!