It makes me wonder if I even matter to you at all


Where are you now?

Do you ever think of me in the quiet, in the crowd?
 
Hello! Har precis kommit hem från Malå. Gjorde inget säskilt, hängde lite med Louise och Olle bara.
 
Är såå glad idag! Mumford & Sons nya album har ju äntligen kommit ut! Det känns som att jag väntat på det i evigheter. Och som pricken över i:et har det kommit ut ett nytt avsnitt av Downton Abbey så det lär bli min sysselsättning ikväll.

A window to the past


Harry's wondrous world

Som säkert många av er redan vet så var jag i inspelningsstudion av Harry Potter-filmerna när jag var i London. Jag är ju en riktig Harry Potter-nörd och har sett om filmerna typ tusen gånger så det var riktigt, riktigt häftigt. När jag var där knäppte jag ju en hel massa bilder som jag tror att jag tänker samla ihop i något inlägg. Låter det bra?

There's no leaving now

Hej på er mina fina! Har precis kommit in från en liten fotopromenad. Det måste vara något av det bästa som finns. Det är ju bara för härligt att sätta på musik i öronen och sen bara gå runt i skogen eller så och fota. Man stänger bort resten av världen för en liten stund. Extra underbart är det också på hösten, alla fina färger och den där härliga höstlukten som blir. Jag älskar verkligen hösten, jag tror faktiskt att den toppar sommaren!
 
Nu, mina vänner, ska jag göra mig lite te och sen se på lite tv innan det är dags att krypa till sängs. Kram!

Remind yourself that it's okay not to be perfect

Halloj! Känner mig helt slut efter denna dagen. Hade ju gruvat ihjäl mig inför Andra världskriget.provet så nu när det är bortgjort kan jag äntligen känna något slags lugn igen. Efter skolan drog jag och bästa Anna iväg till stallet.
 
Imorgon blir det friluftsdag, ska paddla kanot och gå Dödens väg. Efter det tror jag att jag ska pallra iväg mig till gymmet för en gångs skull. Kul. Att. Veta.
 
Nu ska jag gå och ta mig några koppar te och sätta mig framför tvn eller nåt. G'night folks!

I will hold for as long as you like, just promise me we'll be alright

 
 
Dear London.
 
Tjenixen! Har inte uppdaterat här på hur länge som helst. Förlåt! Ska försöka uppdatera lite oftare än såhär men det är mycket som ska göras varje dag. Skolan, träning och stallet tar upp det mesta av min tid.
 ute på
Anyway, sitter här med en tekopp i sängen framför tvn och försöker vila upp mig lite. Har nyss varit ute på en liten springtur och känner att jag måste börja få lite rutin i min träning. Är verkligen less på att vara såhär otränad. Ska ta tag i det här på riktigt nu. Sleep tight!

Hyde Park


Lite bilder från London när vi gick en sväng i Hyde Park. Väldigt fint måste jag säga! Så vacker syster också!

It will follow the rain

Well hello! Stannade hemma från skolan idag också. Har legat i sängen hela dagen och hostat med lite Downton Abbey och te. Massor av te. Om jag inte räknar helt fel så är jag inne på min sjätte kopp nu. Ooops...
 
Imorgon ska jag faktiskt pallra mig iväg till skolan trots att jag fortfarande känner mig som ett levande monster. Men jag har en sån ångest över skolan. Har hamnat så jäkla efter i allt nu när jag varit borta några dagar. Kommer nog att bli tvungen att plugga i helgen. Huuu...

Give me hope in the darkness that I will see the light
Woke up in London yesterday


Bara några av alla hundratals bilder jag lyckats ta i London.
Hej på er alla! Kom hem från vackra London i måndagskväll. Har haft det så bra där! På många sätt är det precis som jag alltid föreställt mig fast ändå inte. Det blir ju liksom verkligt. Lite svårt att förklara men jag kan iallafall säga att jag har fallit totalt för staden. Den är verkligen underbar! Kommer att varva mina "vanliga" inlägg med lite bilder och sånt därifrån ett tag framöver.
 
Annars då? Jo, jag har åkt på världens förkylning. Hostar konstant, snorar och har feber. Mår inte särskilt bra med andra ord. Orkar knappt gå ner för att äta... Så jag tänker bädda ner mig i sängen med lite te och Downton Abbey i hopp om att må lite bättre tills imorgon istället. Ha det fint!