Practice self love

Förlåt fina ni för sämst uppdatering men jag skyller på att våran stora dator med photoshop inte fungerar, därav fler mobilbilder, och det känns inte supermotiverande.
 
Jag har i alla fall haft en superhärlig helg ska ni veta. Jag har verkligen inte gjort någonting speciellt men det var det som gjorde den så härlig. Har varit till stallet och ridit min lille plutt, sen for jag ut på en löprunda + ett mag-/benpass och med den har jag sprungit totalt 2,5 mil denna vecka. Det kanske inte låter särskilt mycket för alla er sportisar där ute men det är mycket för att vara jag så nu känns det verkligen som att jag är på g. Jag har hunnit med sånt där annat härligt som att städa också och plonkat lite på min gitarr. Sen har jag ätit typ världens godaste kycklingpaj som jag har lagade i lördags och kämpat lite med mitt godislöfte men nu är det inte lika farligt som det var förra veckan.
 
Ikväll har jag pysslat om mig själv lite och haft söndagsmys i min ensamhet framför tvn. Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa till sängs så att jag är redo för en ny vecka. Natti!

You get what you work for, not what you wish for

God morgon på er! Sitter i köket för tillfället och håller på att smälta frukosten samtidigt som jag lyssnar på Onerepublic. Helt otroligt hur de har lyckats göra ännu ett fantastiskt album. De är utan tvekan ett av mina absoluta favoritband.
 
Snart ska jag dra på mig mina träningskläder och bege mig ut på en lång springrunda i det vackra vädret. Efter det måste jag ta tag i lite skolarbete, närmare bestämt den muntliga redovisningen i engelskan som vi ska göra till veckan. Jag tänkte att det är bäst att göra bort det nu eftersom jag förmodligen varken kommer att ha tid eller ork i helgen. Anna och jag ska nämligen ha stalljour. Kommer att komma tillbaka till skolan mer sliten än någonsin. Åh, kände verkligen inte för det...
 
Anyway, jag måste börja röra mig utåt nu så vi får höras senare. Ha en fin torsdag nu!