Do it for yourself, not for them.

Tänkte bara visa upp två nya favoriter på hårfronten lite snabbt. Den ena är en hårinpackning från Moroccanoil, den luktar hur gott som helst och gör håret supermjukt. Den andra är ett slags balsam som tvättar håret som ett shampo fast mer skonsamt än ett vanligt. Gillade först inte lukten men börjar sakta men säkert gilla den nu.
 
Har precis varit ute på en promenix med mamma, nu ska jag läsa på lite inför proven vi har imorgon samtidigt som jag ska kika lite på Geordie Shore. Snart är det äntligen sportlov och det kunde inte komma mer lägligt. Vi hörs gott folk!

The world is full of kings and queens, who blind your eyes and steal your dreams

Har suttit hela kvällen och lyssnat på underbara Ben Howard samtidigt som jag knåpat ihop bilduppgiften som ska vara klar tills på tisdag. Resultatet är det ni ser ovan, fast den är i färg då och inte svartvit. Kanske inte det bästa jag kunde ha gjort men det får duga.
Annars då? Jo, jag har haft Anna här sen igår. Standard. Vi har varit på stallet, kört skoter och bara haft det allmänt fint. Innan jag satte mig framför Photoshop så har jag även haft en sån där härlig ta-hand-om-mig-själv-söndag, där jag fixat naglarna, haft i hårinpackning och kört på skrubb. Otroligt härligt och välbehövt var det! Nu ska jag göra mig lite te och sedan städa mitt rum lite. G'night!

Ska jag göra det fast ingen verkar tro mig

Har just hällt i mig en tekopp och ska snart kura ner mig i sängen. Jag vet, klockan är inte ens tio men jag är bara så jäkla trött. Upptäckte just att jag har haft sönder mitt usb-minne med ALLA mina bilder... Ni kan nog inte förstå hur äckligt less det gör mig. Fan. Anyway, livet går vidare. Antar jag.
Imorgon väntar häng med Anna, stallet, plugg, skidor och lite annan träning. Blir nog en härlig helg trots allt. Hörs!

Someday...

I brist på annat vettigt att göra har jag idag kollat igenom alla mina sommarbilder. Åh, sommaren kan inte komma fort nog, jag bränner snart upp min dunjacka.

Who are you when no one is looking?

Onsdag idag alltså, och jag stannar hemma även idag. Har en otrolig huvudvärk, lite snuva, feber och mår bara allmänt dåligt. Hoho, alltså om ni kunde se mig just nu! Det är ingen vacker syn. Jag kan bara säga att jag ser ut ungefär som jag mår...
Dagen har spenderats tedrickandes i soffan framför lite serier och engelska husprogramm. Thank the lord for that! Jag har även kikat på Topshops modevisning och dreglat ner skärmen lite. Jag kan lova er att jag har legat i exakt samma position i jag vet inte hur många timmar. Och ska jag vara ärlig så kommer nog min kväll att se likadan ut.
 

Happy birthday!

Idag är det inte vilken dag som helst, för att idag fyller min fina syster hela 18 år! Så grattis kära du! Jag hoppas verkligen att du får en helt underbar dag. ♥

Forget the ones that forgot you

Hej på er! Har inte skrivit här på huur länge som helst. Förlåt! Min, kanske lite halvdåliga, ursäkt är att jag inte kunnat använda mitt Photoshop men nu tror jag att det ska vara fixat. Jag ska verkligen försöka att hålla igång här nu. Promise!
Idag har jag varit och fixat lite med håret mitt. Lite ljusare blev det även den här gången. Jag vet inte än om jag är helt nöjd men det får vara. Jag borde egentligen plugga just nu men jag orkar verkligen inte. Har så jäkla ont i bakhuvudet, typ just där nacken och huvudet går ihop, om ni fattar. Lovely! Nej, nu ska jag gå ner i köket och göra mig ännu en kopp te innan jag sätter mig framför Gerodie Shore. Tycker att det är ganska bra faktiskt, lätt bättre än Jersey Shore. Natti!