There were days when you thought you would just go under

Be strong now because things will get better. It might be stormy now, but it can't rain forever.

 

Kall men vacker


Helluu! Tog just en paus från att städa mitt rum, hela min säng var full med glassfläckar, och då vet man vem som varit här. Ingen mindre än Anna! Vi har mest legat och latat oss hela dagen idag men drog ut på en liten prommis i vinterskogen. Det var huur vackert som helst, bilderna ovan ger den inte alls rättvisa.
Hursomhaver, ska duscha lite nu, sen käka lite middag och mysa i soffan framför Downton Abbey. Älskar helg.

It feels like I'm never good enough for you, no matter what I say or do

I'm just not like them.

I think part of the reason why we hold on to something so tight, is because we fear something so great won't happen twice

Härliga sommarminnen...
 

Hej alla fina! Förlåt för dålig uppdaterin här. Jag var hemma från skolan på torsdag och fredag med feber men lika fullt var jag tvungen att släpa mig till stallet för jouren. Nu är jag alldeles slutkörd efter allt slit, jag har fasen ont i hela kroppen, vilket Anna har fått höra mer än en gång...
Nu väntar sängen och te. Vi hörs imorgon!

Heart of gold

Åh, jag är så glad idag för idag kommer världens finaste Anna hem från Thailand! Tänk att jag nästan inte träffat henne på en månad. Helt stört lång tid. Anyway, ska dra på mig mjukisbyxorna nu och sen mysa ner mig i sängen framför tvn. Sen ska jag försöka få mig lite sömn innan klockan ringer klockan där vid halv sex igen... Och det allra värsta är att jag inte ens kommer att få sova ut ordentligt igen förrän nästa helg för i till helgen har jag stalljour. Intressant vetande för er. G'night folks!

I've been worryin' that my time is a little unclear

I've been worryin' that I'm losing the ones I hold dear.
I've been worryin' that we all live our lives in the confines of fear.

Sometimes we expect more from others because we would be willing to do that much for them

Har just kramat hejdå till systrarna mina så nu är jag själv igen och plötsligt blev det ovanligt tyst här på övervåningen. Jag försöker för tillfället stilla mitt otroliga shoppingbegär genom att kika runt på olika sidor och bloggar. Åh, det finns så mycket fina saker som mer än gärna skulle få flytta in hos mig. Egentligen så har jag ganska mycket pengar, för att vara jag, men jag har lovat mig själv att spara undan till någon resa eller ett nytt objektiv. För någon dag sedan försökte jag rensa min garderob ordentligt för att ha en ursäkt att fylla på den med lite nya grejer men det slutade bara i en pluttig liten hög på golvet med typ tio plagg...
Anyway, jag ska återgå till mitt nu så ni får ha en fortsatt fin kväll!

So far away

Halloj! Håller på att hämta andan efter min lilla skidtur som jag nyss kom hem ifrån. Innan det så var jag och pappa ute med skotern och hade det fint. Ibland kommer man till sådana där ställen i skogen då man blir alldeles paff över hur vackert det faktiskt är, om man bara tänker på det annars är det lätt att man liksom "tar det för givet" eller hur jag ska säga. Aja, nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra lite käk åt oss här hemma. Jag ska laga min otroligt goda kycklingwook. Senare ikväll ska jag kura ner mig i soffan och se den sista Sagan om Ringen-filmen. Hoppas att ni får ha det lika fint ikväll som jag!

Harry's wondrous world II

Jag hade helt glömt bort att jag lovat att ge er mitt H.P-inlägg så här kommer det, några månader sent menmen...
Här hade vi precis klivit av H.P-bussen. Ni kan ju gissa hur förväntansfull jag var i just den stunden. Jag blev typ tio igen.
 
Det första riktiga "rummet" som man kom in i var då matsalen som inte alls var sådär stor och maffig som den sett ut i filmen. Men häftigt var det iallafall.
 
I klassrummet där de hade trolldryckslära. Det var helt sjukt att se hur mycket arbete som de har lagt ner på smådetaljerna i alla rummen, typ en massa handskrivna etiketter och sånt.
 
I deras sovrum.
 
Alla horrokruxer var samlade i en monter. Jag dog lite.
 
Sen så stannade vi och tog ett glas butterbeer.
 
Jag kom hem med typ 800-900 bilder från London varav ungefär hälften är härifrån så det återstår att se om jag kanske lägger upp några till här. Förlåt för detta (inte så lite) nördiga inlägg men jag kan inte hjälpa det. Om någon av er råker vara ett Harry Potter-fan som jag och ni någon gång besöker London så tycker jag helt klart att ni ska besöka studion. Så. Värt.

A fresh start

Och då var 2012 över! På många sätt har det varit ett väldigt bra år, jag fick ju min alldeles egna häst, men många gånger har det känts väldigt tungt. Men jag har bestämt mig för att göra 2013 till ett bra år. Mitt nyårslöfte i år blir att börja träna lite mer seriöst och regelbundet, jag har satt upp några mål för mig själv till i sommar som jag ska nå. Sen så har jag också som mål att inte vara så jäkla blyg utan istället ta för mig lite mer. De flesta nyårslöften som jag gjort genom åren har ju hållt i sisådär några veckor men det här ska jag bara hålla.
 
Annars så har jag mest hängt i stallet idag. Jag hade ju morgon/lunch jour så min väckarklocka ringde redan där vid 6.00. Mmm myys! Jag är alldeles mör i hela kroppen och rör inte på mig i onödan ikväll! Hoppas att ni får en fin kväll!