Just some peace and quiet

Har hängt med Annabanana i två dagar nu. Känns som att vi har haft mycket att catcha upp om. Idag har vi gjort absolut ingenting förutom att äta och fixa naglarna. Sen så fick jag även hem mitt paket från Topshop som jag har gått och väntat på. Får se om jag kanske visar upp det här på bloggen senare. Nu ska vi leta fram någon bra film att lata oss framför ikväll. Ha en fin onsdagskväll gott folk!

Every flower must grow through dirt

Dagarna rullar bara på här och jag får smått panik när jag tänker på de ynka veckorna som är kvar av sommarlovet. Den här veckan har då verkligen inte varit något att klaga över, hur fint väder som helst och tro det eller ej men jag har faktiskt lyckats få mig lite färg på mina annars väldigt bleka ben. Jag är typ fortfarande i chock. Dessutom fick jag min lön för sommarjobbet och det kliar redan i fingrarna.... Nä, nu ska jag hålla mig i styr och spara till något bra, kanske en resa eller ett nytt objektiv. We'll see.
Sådär ja, nu ska jag återgå till min tekopp och kika lite på någon serie innan det är dags att sussa. Sov sött fina ni!

Prove them all wrong

Världens finaste vän.

No limits

Hej världen! Jag är inte död, även om det kan ha verkat så. Det är nämligen så att jag just fått tillbaka min dator. Fick den ju dagen vi slutade skolan men var tvungen att lämna in den på lagning två dagar efter det då jag lyckats fucka up minneskortläsaren. Nu så har jag alltså lyckats klara mig hela fem veckor utan och för det ger jag mig själv en liten applåd. Hursomhelst, nu är jag back on track igen.