Under the same sun


Yo! Fredag idag och klockan är två. Vaknade där kring nio egentligen men har verkligen inte gjort ett smack idag. Bara suttit framför datorn och varit ute hos hästarna en sväng. Men det mår jag då inte dåligt av. Tvärtom, känns faktistk otroligt skönt att slippa ha en massa krav och bara få vara liksom. Hursomhelst, ska kanske åka till Anna om någon timme och sova hos henne ikväll. Blir säkert mysigt det med. Ha en fortsatt fin fredag allihop, även om det regnar!

The end of this chapter

Ni är så underbara allihopa. Tack för den här tiden tillsammans, kommer att sakna er massor ♥
 
Aldrig hade jag trott att jag skulle gråta så mycket över att sluta nian som jag gjorde, det kändes som att jag stod och torkade bort mascara från kinderna under större delen av gårdagen. Det gjorde tyvärr att jag inte hann ta så många bilder på min fina klass som jag hade hoppats på men några blev det ändå. Har suttit och gått igenom dem ända sen Anna åkte hem för någon timme sen. Men nu har jag i alla fall sommarlov och det klagar jag inte över.
 
 

You'll be my resolution

 
Ni måste bara lyssna på den här låten. Stört bra! Matt Corby är ju hur grym som helst och har gjort några av mina absoluta favoritlåtar så det var ju nästan givet att även denna skulle vara helt amazing men ändå. Åh, kommer så väl ihåg för något år sedan när jag först upptäckte honom- love at first sight. Jag menar, hur kan man inte älska hans gudomliga röst och härliga laid-back stil sådär?