Problem solver

Här kommer ett litet tips till alla er där ute som är lika lata som jag och inte orkar duscha håret varje dag, nämligen det torrschampot från Batiste i nya doften Cherry. Det var min big sis' som tipsade mig när jag var hos henne. Har ju provat flera torrschampon i mina dagar men det här toppar med lätthet listan. Till skillnad från många andra luktar den här faktiskt gott så denna tycker jag verkligen att ni ska testa. Billigt och bra.
 
Vad händer annars då? Jo, nu har jag gått min sista "riktiga" skoldag på Nilaskolan. Här framöver väntar bara musikalträning, fotbollsturnering och en massa sånt. Har så svårt att greppa det, vill nog inte göra det heller...
Ikväll spelar Beyoncé i Globen som ni kanske vet. Hade varit sjukt coolt att se henne. Förstår inte varför jag inte köpa biljetter. Menmen jag är inte död än, och inte hon heller, så någon gång i framtiden kanske det händer. Let's hope so.
 
Nämen nu ska jag nog göra mig lite te eller nått och sätta på ett avsnitt av Gossip girl. God natt alla fina!

Thursday

Waddaap boys & gurls? Tänkte bara kika in lite snabbt och önska er alla en fin torsdag, snart är det ju helg - håll ut! Min har i alla fall varit hur härlig som helst, oklart om det beror på det otroliga vädret eller det faktum att jag käkade golunch på Dungers men bra har den då varit.

Måste även passa på att säga grattis till min fina pingla ännu en gång som faktiskt fyller 16 bast idag. Du är bäst♥


Know when you've had enough

"Fairy tales aren't all about finding handsome princes. They're about fullfilling your dreams, and about standing up for what you belive in."


Music makes my world go round - it's my escape

One Republic, Bon Iver, Little Dragon,
Mumford & Sons, Passenger, James Vincent McMurrow,
Lykke Li, Frank Ocean, The Black Keys,
Kent, Ed Sheeran, Coldplay,
Bruce Springsteen, Ben Howard, Sbtrkt,
Kanye West, Justin Timberlake, Tom Odell,
Shout Out Louds, U2, The Tallest Man On Earth,                                      
Two Door Cinema Club, Drake, Birdy
Matt Corby, Jay-Z, Kings of Leon
Arctic Monkeys, Miguel, Jose Gonzalez