Dear Saturday

God morgon allihopa! Har precis svept dagens första kopp kaffe och ska nu fara ut för en springtur. Kom hem till Renis igår och det kändes oväntat skönt att få vara hemma igen. Vet inte riktigt varför men jag känner mig otroligt pepp och inspirerad för tillfället, kanske har det något att göra med det fina vädret eller det faktum att det om några veckor är sommarlov? Hur som helst är det skönt att jag fått mig ur den svacka jag varit i alldeles för länge. 
 
Ikväll ska jag nog fara till stallet och umgås med min favoritgubbe som förövrigt kommer hem hit om två veckor. Då är det sommar på riktigt. Efter det hade jag tänkt kolla på en film som heter Inside Llewyn Davis. Verkar som en mysig film med både bra musik och skådisar. Ta en titt på trailern bara.
 
Jag glömde nästan, förra helgen åkte jag, Anna och Malin ner till Stockholm och bodde hos Josefin. Trångt var det, men himla mysigt ändå. På lördagen var det ju äntligen dags för Justin Timberlakes konsert. Har gått och längtat i flera månader och jag blev då verkligen inte besviken. Han var så jäkla grym (och snygg!). Tog dock inte några bilder värda att visas.
 
Tills nästa gång!

Obsessed

Har varit helt beroende av Moroccan oil ett bra tag nu. Tänkte därför att det inte skulle skada att prova deras andra produkter. Det gjorde det inte heller, tvärtom. Använder nästan uteslutande dessa fyra till mitt hår. Gillar särsklit hårsprejen då det knappt känns att man har den i håret men den håller håret på plats bra ändå. Dessutom luktar allihopa gudomligt. Me like.